Home » Trik Android » Cara Membuat Penulisan Terbalik dengan Android

Cara Membuat Penulisan Terbalik dengan Android

Cara Membuat Penulisan Terbalik dengan Android – InstalAndroid.com – Dalam media sosial, mesti ada perkara-perkara baru yang boleh diperolehi daripadanya. Selepas percikan istilah “baper” dan “mager”, sekarang sosmed sibuk dengan status terbalik di Facebook khususnya.

Sebelum membincangkan status terbalik, mesti ada persoalan, ‘Apa yang dimaksudkan ‘baper’ dan ‘mager’? ‘.

Advertisement

Sama seperti intermezzo sahaja, istilah “baper” bermaksud ‘membawa perasaan’, dan “mager” adalah ‘malas gerakan’.

Kembali ke topik kali ini Blog Install Android Baru akan berkongsi apl penulis teks yang dibalik atau aplikasi alat teks flip untuk Android, yang lurus melalui halaman ini.

Cara Membuat Penulisan Terbalik dengan Android

Dengan aplikasi teks flip ini, anda boleh dengan mudah dan cepat membuat teks terbalik secara percuma untuk mengemas kini status di Facebook dengan hukuman dibalikkan, atau mungkin untuk membuat status bahan api dan lain-lain.

Anda tidak perlu memuat turun aplikasi pembalikan teks ini pada Android, kerana saya akan terus memberikannya di bawah. Untuk mendapatkan maklumat, bagaimana membuat penulisan terbalik dengan aplikasi flip teks di bawah adalah sangat mudah.

Sila taip perkataan atau frasa yang akan diterbalikkan ke dalam lajur “Teks Asal”, kemudian secara automatik hasil dari perkataan / frasa yang terbalik akan muncul dalam lajur “Hasil Teks Terbalik”.

Cara Membuat Penulisan Terbalik dengan Android untuk Facebook, WhatsApp, Instagram.

Teks Asli:

Hasil Teks Terbalik:
Tag: Flip Text, Teks Terbalik Android, Tulisan Terbalik Android.